Bara några dagar kvar nu, på lördag kör vi!

Nästan 60 utställare deltar plus alla scenartister, det är upplagt för en härlig dag. Vi är tillbaka på centrumtorget och har gjort en del ändringar i utformningen. Bland annat är scenen flyttad till parkeringen utanför biblioteket, skördemarknaden är flyttad till torget och på parkeringen utanför Gallerian kommer du att kunna se en intressant utställning om rysshärjningarna, ta en titt på en postroddsbåt och fundera över hur livet såg ut för dessa posthjältar. En nyhet för i år är en käpphästtävling, jättekul! Det är Hallstaviks Ryttarförening som arrangerar med hjälp av Roslagens Sparbank. Käpphästtävlingen hittar du på parkeringen nedanför Folkets hus tillsammans med minitivolit. 

Vill du vara säker på att ha koll på allt som händer kan du ladda ner Roslagsappen till din mobil. Där finns hela scenprogrammet och alla aktiviteter, utställare mm. Roslagsappen hittar du i Appstore och Google Play och den är gratis att ladda ner.

Hallstaviksdagen samlar alla företag och föreningar runtom i Häveröbygden för att visa upp allt vi har i vår egen bygd. Här finns massor! Kom och upptäck företag och föreningar, handla på skördemarknaden från lokala producenter, se och lyssna till lokala artister och upplev Hallstaviks trevligaste dag!

På scen har vi också i år nöjet att presentera Nano! Du hittar hans musikvideor via denna länk till youtube

Välkommen!