Under 2020 är det gratis att vara med i Häveröområdet med en bild som presenterar ditt företag (inte logotyp) och en text som presenterar företaget, samt kontaktuppgifter. Du når då 8 000 st användare av appen!

Häveröstiftelsen har beslutat att göra en marknadsinvestering i Roslagsappens Häveröområde. Vi sponsrar alla platser i Häveröområdet under 2020. Detta gör vi för att vi vill få fart på appen och se många företag presenterade i den. Då tror vi att den kan göra stor nytta för både besökare och företag i Häveröområdet. När en besökare, eller för den delen en Häveröbo, laddar ner appen och möts av ett fullmatat innehåll blir den glad och går på upptäckarfärd i appen. Upptäcker då kanske ditt företag och bestämmer sig för att besöka er. Sen är det upp till dig att ta hand om din nya kund.

Det har gått lite trögt med att få in företag i appen, många är intresserade men avvaktar. Chansar inte utan vill se att den är något att ha först. Och där har vi vårt moment 22, ingen vill gå med i appen förrän många andra är med. Så då går vi in och pushar och hjälper till nu så vi får snurr på Häveröområdet.

Du kan läsa mer om hur du kan komma med i Roslagsappen på vår sida om Roslagsappen.