Hallstaviks nya park invid Skeboån

Den 15 augusti invigdes den första delen i parken som består av etapp 1 och 2. På programmet fanns fotoutställning, invigningstalare, musikunderhållning och utomhusbio på en gigantisk bioduk på 9×14 meter. Filmen som visades var En del av mitt hjärta.

Detta arrangemang gjorde vi i samarbete med Hallstaviks Elverk som stod för elkraften, Pappers avd 68 som delade ut gratis grillkorv med bröd till hungriga magar och Folkets Hus som delade ut gratis popcorn till filmen.

Elva bänkar finns nu utplacerade i den första delen av parken. De är redan mycket uppskattade av människor som passerar parken och tar en paus vid vattnet. 

Se våra bildspel om arbetet i parken.

Projektledare: Stefan Lindholm
Epost: stefan@tra-ce.com

Vi skapar en trivsam park att vistas i med fin kontakt med vattenspegeln i Skeboån. Parken byggs mellan centrum och strax söder om Skäretbron, längs gångvägen på östra sidan av Skeboån. Vi röjer sly, utjämnar mark, sår gräs, tar bort vissa träd mm så att det som återstår är en trivsam park att vistas i där man får en fin kontakt med vattenspegeln i Skeboån.

Arbetet har delats upp i etapper och nu har markarbetet med etapp 3 påbörjats. Parken är just nu en 450 meter lång park längs östra sidan av Skeboån.