Den 15 februari är det dags för Framtidsdagen, den största rekryteringsmässan i Norrtälje kommun. Den sker i Hallstavik i Folkets hus mellan kl 13 och 15. Det är en fantastisk dag då företag som söker personal träffar personer som söker jobb. Dessa möten är korta och är till för att skapa intresse för varandra. Företagen är utställare och besökarna väljer vilka de vill möta. Ett smörgåsbord med jobb för den som vill hitta en ny framtid.

Här finns också utbildningsorganisationer för den som funderar på att utbilda sig. Nyföretagarcentrum finns med för den som funderat på att starta eget.

Nytt för i år är att vi även ger en inspirationsföreläsning. Det är Johan Abrahamsson, platschef Hallsta Pappersbruk och Roslagens Sparbanks VD Charlotte Lindberg som pratar om ”Företag i förändring”. Efteråt finns utrymme för frågor och dialog. Och ett bra tillfälle att träffa andra företagare.

Som utställare är det hög tid att anmäla sig, gör det via länken som du hittar på sidan om Framtidsdagen

Framtidsdagen gör vi i Häveröstiftelsen tillsammans med Arbetsförmedlingen, Pappers avd 68, Arbetshälsa och Nyföretagarcentrum.