Massor av folk, vackert väder, många utställare och härliga artister. Idolvinnaren Chris Kläfford drog så klart storpublik 🙂 Nytt för i år var mat- och öltältet som hade fullt upp hela dagen. En annan populär aktivitet var kranlyftet hos Hallstaviks Schakt. Där kunde man åka 60 meter upp i luften och se Hallstavik från ovan. Ja man såg ända till Herräng! Bland de mindre barnen var ansiktsmålningen hos Roslagens Sparbank populärast, det var många spännande ansikten bland publiken, fjärilar, tigrar och blommor var några av alla de fina ansiktsmålningarna.

I år var ungefär hälften av våra utställare företag vilket vi tycker är jätteroligt. Vi behöver mer gemenskap bland företagarna i området och Hallstaviksdagen kan skapa möten och bidra till sammanhållningen tror vi.

Årets Hallstaviksdag var lite speciell, den firade 10-årsjubileum och var tvungen att byta plats. I alla år har Hallstaviksdagen arrangerats på centrumtorget men i år sker en stor ombyggnad och Hallstaviksdagen var tvungen att flytta. Vi hittade en bra yta, den stora gräsplanen vid Uppsalavägen. Och så bra det blev! Vi fick massor av respons som sa att det var mycket trevligare på den nya platsen, allt var mer samlat. Vi tycker också att det gav ett lyft åt Hallstaviksdagen. Så vi får se hur vi gör nästa år, det tål att tänkas på.