På lördag den 7 september kör vi! Vi har rekord i antal utställare och det kommer att bli en toppendag! Vi har även arrangerat om var vi placerar olika aktiviteter så se till att gå runt och upptäcka allt. Vi har ju också ett nytt centrum att prova Hallstaviksdagen på vilket ska bli kul, scenen är flyttad till parkeringen utanför biblioteket bland annat. En käpphästtävling arrangeras av Hallstaviks Ryttarförening med hjälp av Roslagens Sparbank. Det är verkligen jättekul och vi hoppas att många deltar och ännu fler hejar på. Käpphästtävlingen genomförs på parkeringen nedanför Folkets Hus där även minitivolit huserar. Naturligtvis arrangeras även Hallstaviksloppet i år också och de minsta kan även i år springa med fåret Shaun. Missa inte heller att åka upp ca 60 meter i Hallstaviks Schakts kran och se den magnifika utsikten. Hallstaviksdagen börjar kl 10.00 och slutar officiellt kl 14.30. Men dagen är inte slut där, på restaurang Källan kan du förlänga Hallstaviksdagen till hela kvällen då de har öppet med musik och mat.

Scenprogrammet fick vi förlänga då vi hade så många fina artister att presentera 🙂 Och så har vi ju bjudit in NANO som kommer att framträda ca kl 12.20, missa inte det!

Som du ser så finns det mycket att upptäcka på Hallstaviks trevligaste dag.

Hela programmet med utställare, scenprogram, aktiviteter mm hittar du i Roslagsappen som du kan ladda ner gratis från Appstore och Google Play.

Välkommen!