Hallstaviksdagen den 5 september 2020 – kanske, kanske inte.

Vi är i en tid då planering av arrangemang är en osäker tillvaro på grund av coronaviruset. I dagsläget (3 juli) ser det mörkt ut för att kunna arrangera Hallstaviksdagen. Förutsättningen för att kunna arrangera är att det inte finns några restriktioner som motsäger det då, vi måste kunna samlas mer än 500 personer samtidigt, även fler än 2000 egentligen då Hallstaviksdagen är populär att besöka. Och det verkar inte troligt att vi kan göra det. Men hoppet är det sista som överger människan sägs det och så är det även med oss. Vi är beredda att köra med kort varsel.

Du kan anmäla dig till Hallstaviksdagen, det kostar inget. Vår drömbild är att restriktionerna mot folksamlingar är hävda senast den 1 september och att vi har många företag och föreningar som har bokat en plats på Hallstaviksdagen. Dela gärna den bilden med oss, anmäl dig till Hallstaviksdagen. Så står vi startklara ifall vi kan köra. Runt mitten av augusti har vi bättre koll på hur det verkar bli med restriktionerna och då fattar vi ett definitivt beslut. 

Hallstaviksdagen gör vi med och för Hallstaviks- och Häveröbor för att stärka oss själva och visa att det visst finns massor här. Här finns framtidstro och livsglädje!

Anmälan och frågor skickar du till carita.holmberg@haverostiftelsen.se

Hallstaviksdagen 2019

För Hallstaviksdagen 2020 har vi hittills dessa sponsorer:
(hör av dig om du vill vara med i gänget!)